Efter att lunchen lämnat lite övrigt att önska i form av kulinariska sensationer á la Sydafrika jobbade vi vidare på det kära datorberget på kontoret. Det berg som numera närmare kan betraktas som en vägbula, då vi efter flitigt arbete lyckats ta oss igenom alla utom fem datorer. Carl har en försmak för Dell-datorer som han gått och handplockat från berget de senaste dagarna. “Mr. Dell”, som de samtliga benämnts, är tydligen goda vänner till honom och har tillsammans med Compaq utgjort de datormodeller som fungerat bäst. Tyvärr finns det även ett antal datorer som insupit sina sista elektroner.. men det är skönt att känna att det faktiskt går att rädda många.

Under dagen har även vårt preliminära schema gjorts om (igen). Detta innebär att vi kommer att vara lediga söndag och måndag och vi satsar i nuläget på att åka till Saint Lucia för att fördriva tiden. Där finns allt! En strand med fint vatten, en fin stad, trevligt folk och krokodiler. Och Flodhästar. I ett träsk. Vi börjar också tagga till morgondagen då det står Safari på schemat. Klockan sex avgår Jeepen och vi ser fram emot soluppgång och förhoppningsvis en massa fräcka djur.

Nu på kvällen satt vi och åt nötkött för första gången på länge och snackade strunt med vår eminenta och numera kända Safarikock Mdu. Han är för go’ den killen. Honom borde vi ta med oss hem till Sverige! Han ska bara ragga upp Beyoncé först säger han, så vi inväntar resultatet med spänning. Vill även passa på att lobba lite för Carls stora bloggpremiär imorgon. Missa inte det!

(Bilder kommer upp imorrn, när Carl vaknat och vi kan anpassa dem till webben)

Over and out!

Niklas

One thought to “Ett litet sängfösarinlägg”

  • Samuel

    Ser nu fram emot att höra om era upplevelser i Saint Lucia. 2008 var det en amerikansk kvinna som simmade ut till “de söta flodhästarna”. Inte bra, slutade illa.

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *