Hejsan alla semesterfirare! Och givetvis ni andra också.

Nu äntligen har vi också gjort oss förtjänta av två dagar ledigt innan vi sätter oss på flyget hem. Denna första dag spenderades med att åka till semesterparadiset Saint Lucia ute vid havet. Tyvärr var det också bland de första dagarna som det varit lite sämre väder, vilket tonade ner min tidigare mycket starka pepp på att bada. Men några bra bilder blev det allt! I morgon kanske det blir surfing och det är tydligen hajar i vattnet. Hehe.

Ett varmt välkomnande av den fina stranden väntade oss.

Efter att vi irrat runt i stan lite och bland annat käkat på en fin sushirestaurang så tittade vi förbi turistinformationen och bokade in oss på en tur med båt på sjön med samma namn som staden. Flodhästar och krokodiler utlovades och vi var väldigt taggade. Vi hamnade bredvid en norska och hennes australiensiska man som båda var mycket pratglada. De hade varit på elefantmuseum vid Krügerparken, haft en leopard gående framför bilen i säkert 200 meter och mannen hade fotat lejon som parade sig med sitt nästan löjligt stora teleobjektiv som han köpt på nätet. Jag tror att han kompenserade för något, fast det kan ju vara en släng av vanlig avundsjuka också. Mycket trevliga var de i alla fall, och efter var och en av de små kluttar med flodhästar vi spanade på så jämförde vi bilder och pratade. Tyvärr hade krokodilerna också semester, men en hel del flodhästar blev det. Och en och annan havsörn.

Bak den här vassen gömde sig ett tiotal liknande rackare.
Vissa flodhästar var sömnigare än andra.
Havsörnen spanade efter fisk. Eller något annat.

Nu är det i alla fall dags att smita ut i mörkret och käka kvällsmat och mysa på något trevligt ställe. Ha det bra så länge, så hörs vi i morgon!

Niklas

2 thoughts to “Sommar och sol..?

 • Solveig Lindblad

  Ni har allt haft bra kul, även om det varit mycket jobb. Nu ser vi fram emot att få höra allt muntligt och se alla bilderna. När kommer ni (egentligen du Niklas) – mao var och när skall vi hämta? Akta er för hajarna!

  Solveig och Magnus

  Ps. Hur blev det med duschandet? Ds.

  Reply
 • Emilia

  Välkomna hem!

  Solveig: bussen anländer till Göteborg 19:30 på onsdag

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *