Förra veckan hade vi möte med Jennifer och Tobias från CESA 2013. Det var ett ypperligt tillfälle att få administrativa såväl som praktiska tips på hur saker och ting kan göras.

Möte med Jennifer och Tobias från förra CESA-gänget

Vi fortsätter arbetet med att installera Offline-Wikipedia på datorerna och börjar få in ett bra flow i detta. Genom att koppla ihop flera datorer med en switch kan vi med hjälp av SSH låta ett skript  installera Wikipedia på flera datorer samtidigt och därmed effektivisera det hela.

Helkväll i CESA-lokalen

Idag var vi och hälsade på CESAs ordförande, tillika grundare, Samuel Bengmark för att hålla årsmöte. Under mötet fastställdes bland annat CESAs stadgar. Ett annat beslut som togs var att göra ett namnbyte till “Computer Education in Southern Africa”. Anledningen till namnbytet är för att möjliggöra en eventuell expansion av verksamheten till att även omfatta Namibia.

Årsmöte med Samuel Bengmark

Senare i veckan, när tentorna är över, ska vi börja packa datorer och skärmar så att de är redo inför nerskeppningen.

//Anton Palmqvist, Marcus Olsson och Robert Edström

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *