Vi packade våra saker och gav oss tidigt iväg till CESA-kontoret för en sista debriefing med Per Strand och ett sista farväl till personalen. Därefter tog vi bilen mot Durbans flygplats för att lämna av Charlie. Runt en timme innan planet skulle lyfta var vi äntligen framme på flygplatsen. Dessvärre upptäckte vi att GPS:en tagit oss till Dubans gamla nedlagda flygplats. Paniken var total när vi med plattan i botten fick korsa Durban än en gång mot King Shaka-airport. Som tur var hann vi fram i tid och Charlie kunde ta sig hem till Sverige igen.

Robert och jag hade bestämt oss för att fira det avslutade CESA-arbetet med en semester i Kapstaden och begav oss således dit efter en natt på Gibela’s guesthouse. Då Kapstadsvistelsen inte har med CESA att göra kommer den inte avhandlas här. Är ni nyfikna får ni fråga Robert eller mig om den.

Nu när vi tittar i backspegeln kan vi alla konstatera att resan var otroligt givande och fantastiskt rolig. Personligen tycker jag nog att det är det bästa jag gjort hittils. Möjligheten att se dessa platser och träffa alla spännande människor hade vi inte haft utan CESA:s plattform. Det känns även riktigt bra att ha gjort något betydelsefullt och som har gett så stor uppskattning från lärare, rektorer och framförallt elever runtom i KwaZulu-Natal.

Vi vill passa på att tacka Glenn och Göteborg Stad – Västra Hisingen. Utan er datordonation hade detta inte varit möjligt!

Vi vill även tacka våra sponsorer:
Opera Software,
e-man,
Findwise,
Institutionen för Informationsteknik på Chalmers,
Chalmersfastigheter
och givetvis Star For Life

Vi vill även tacka vår ordförande Samuel Bengmark som varit ett bra stöd och alltid ställt upp och hjälpt till, både när vi befunnit oss i Sverige och i Sydafrika.

Tack för det här året! Nu börjar snart antagningsprocessen för CESA 2015.
//Anton

CESA 2014
Bild på CESA 2014 tagen på Informationstekniks kandidatmiddag. Från vänster: Marcus Olsson, Anton Palmqvist, Samuel Bengmark och Robert Edström.

2 thoughts to “Shona khona

  • Armand Ghaffarpour

    Så sjukt häftigt! Bra skrivet också!

    Reply
  • Glenn

    Och ett stort tack till er

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *