Idag blev vi bjudna på indisk lunch av e-man som är en av våra sponsorer. Det var kul att komma till deras kontor och se hur de har det.

IMG_2474red
Lunch med Sandra Hansson och Magnus Lindwall på e-man

Vi snackade om hur det går för oss med projektet och fick även en hel del matnyttiga tips av Sandra som ju var med i CESA för några år sedan. Sandra har vi träffat tidigare och det är alltid lika kul att höra henne berätta om vad hon var med om under sin resa.

Magnus berättade även om hur e-man jobbar inom området systemintegration samt vad företaget står för. e-man tar ett stort miljömässigt- och socialt ansvar, bland annat genom att avsätta 1,5 procent av vinsten till välgörande ändamål. Miljömässigt engagerar sig e-man även i allt från att delta i större miljöforum till att, vid företagsluncher, se till att avstå från mat med hög koldioxidpåverkan.

IMG_2476
Magnus berättar om e-man och företagets engagemang och företagskultur

Sammanfattningsvis verkar e-man vara en mycket trevlig arbetsplats att jobba på och det känns riktigt bra att vara sponsrad av företag som vill förändra världen till det bättre och som tror på vårt projekt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *