IMG_2453
I flera omgångar har Glenn och gänget på Flygledarvägens Dagliga verksamhet kommit med stora lass av datorer och skärmar till vår lokal och även hjälpt oss att bära in det. Det är många enheter det handlar om så det har underlättat otroligt mycket.

Under veckorna som gått har vi tagit emot de nya datorerna och skärmarna från Göteborgs Stad – Västra Hisingen. Vi är otroligt tacksamma för donationen och all hjälp vi har fått av Glenn och Flygledarvägens Dagliga verksamhet.

IMG_2457
Från vänster: Glenn, Andreas, Robert, Johan, Marcus, Martina och Stefan

Ett ytterligare plus är att Flygledarvägens Dagliga verksamhet i fortsättningen kommer att ta emot material som vi upptäcker är trasigt eller obrukbart. De kommer därefter att plocka isär de trasiga enheterna och sortera upp deras smådelar och på så sätt göra miljön en tjänst. Det är perfekt att vi får hjälp med detta så att vi kan lägga fullt fokus på formatering, ominstallation och nedpackning av datorer, skärmar och tillbehör.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *