Nu så är årets glada CESA-gäng äntligen på väg! Jag, Tobias och Jennifer har precis anlänt i Köpenhamn och denna anhalt är den första i resan till Sydafrika där vi kommer att landa på fredag eftermiddag.

Vi har nu jobbat i nästan ett år för att förbereda oss för denna resan och detta har vi gjort genom att prata med sponsorer, fixat med datorer för att göra dem redo att användas, haft många långa möten för att försöka se till att CESA projektet utvecklas och lärt känna varandra!

Vår resa kommer denna gång ta oss från Köpenhamn till Dubai där vi kommer att ha en dag där vi förhoppningsvis får en chans att se staden. Vi kommer sedan landa i Durban där en hyrbil väntar på oss tillsammans med detta fantastiska äventyr! Vi vet inte vad som väntar där nere men vi vet att vi ser fram emot att få spendera de nästkommande tre veckor tillsammans och vi hoppas att ni vill följa med oss på denna fantastiska resa.

Sen vill vi självfallet ta tillfället i akt att tacka alla våra sponsorer ytterligare en gång och hoppas att ni får ut mycket nöje av att följa oss! Detta hade inte varit möjligt utan er!

/John Hult, Tobias Tikka och Jennifer Panditha

20130731-151341.jpg

Related Articles

One thought to “Nu sticker vi!”

  • An-Cii

    Lycka till nu. Ha en go resa, jobba hårt och ta vara på stunden// An-Cii

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *