Kära örebroare!

Igår till middag fick vi pastagrat-ä-ä-äng, gjort på get (Niklas skämt, jag tar inget ansvar för det). Det var j-ä-ä-ä-ätte gott och vi hade en trevlig kväll.

Idag blåste det halv storm och himlen var täckt av moln. Inte det roligaste vädret för Safari, dessutom berättade vår safarikock under frukosten att djuren för det mesta ligger och gömmer sig i någon buske i sånt här väder. Vi bestämde oss för att ställa in safarin och göra lite nytta istället.

Skolan vi besökte hade ett litet dunkelt rum med några få datorer, varav hälften hade virus och hälften saknade tangentbord och möss. Vi hade med oss ett nytt antivirusprogram och lyckades ta bort en sådär 500 infekterade filer (virus) totalt.

När inte virusen angrep så var det det lömska dammet...
... men CESA räddar dagen

Det blåser väldigt mycket, och nästan hela tiden här. Det hade varit perfekt väder för att kitesurfa, om inte solen hade varit uppe så kort tid att vi aldrig hinner färdigt med jobbet innan den går ner. Ja, och man hade ju behövt en kite här också…

Nu ska vi jobba ett tag till, sen skall vi hem till Sephile på BBQ!

Ännu en sen, men nöjd kväll på kontoret.

Ha de gött!
Viktor

One thought to “Dåligt väder, ingen safari.”

  • Annika Ansund

    Det blåser och regnar i GBG också! Henke och jag roade oss med att köpa nytt ljud till TVn och en tv bänk på blocket, så här sista dagen på semester…Kraaamar

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *