Hej alla vänner!

Då var det äntligen dags, månader av förberedelser har lidit mot sitt slut och i måndags morgon klockan 07:00 träffades Carl,  Niklas och jag på Göteborgs centralstation för att ta tåget ner till Kastrup.

Från Kastrup flög vi till Dubai. Resan gick bra, det bjöds på god mat och roliga filmer hela vägen. Väl i Dubai hade vi elva  timmar till vårt nästa flyg, tråkigt nog var detta mellan 23:30 och 10:25 lokal tid, vi kunde alltså inte ens lämna  flygplatsen. Det blev en ganska långtråkig natt med allt för lite sömn… även om stolarna var bekväma var de inte gjorda för att sova i.

Niklas och Carl på flyget.
Med en skön utsikt över Sydafrikas kustlinje.

Flyget mellan Dubai och Durban gick också bra, vi sov större delen av tiden och var framme i Durban klockan 17:50 lokal tid.  Att få vår hyrbil och komma ifrån flygplatsen tog dock längre tid än vi räknat med. Vi hade hoppats att vara framme på vårt  vandrarhem innan solen gick ner klockan sex – vi lämnade flygplatsen klockan halv åtta.

Trots mörker, vänstertrafik och gammal GPS lyckades vi till slut komma fram till “Chicken Shack Bar and Hostel”, ett fint ställe med trevlig personal. Ägaren är en sydafrikan som bott i Skottland, föredrar tyska och har släkt i Norge. En skön lirare helt enkelt.

Efter lite mat och en ducsh är det nu dags att sova, i morgon bitti åker vi den sista biten till Hluhluwe för att påbörja vårt  arbete.

Väl mött!
Viktor Ansund

4 thoughts to “Hello World!

 • cesaproject

  Kommentera gärna! Det tycker vi är kul. :)

  Reply
 • Markus Berget

  Weheeey!!!

  Äntligen på G!

  Ser fram emot att läsa bloggen:)

  Reply
 • Annika Ansund

  Så roligt med blogg!! Vänstertrafik låter inte helt enkelt! Vi följer er med spänning här hemma =). Kramar

  Reply
 • Emilia

  Snyggt jobbat! Och väldigt stiliga flygresenärer!
  Ha en bra första dag och kör försiktigt.

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *