2 veckor har passerat sedan vi först landade i Sydafrika och det känns som att dagarna bara flugit förbi. Det har varit mycket jobb, en massa roligt, härliga människor och intressanta möten. Vi har fått lära oss om landet och dess kultur. Vi har fått möta riktiga afrikaner och bilden om den utsatta svarta befolkningen har både bekräftats och motbevisats. Sydafrika är dock ett land i rörelse och det har varit fantastiskt att för en tid ha fått vara ett kugghjul som driver utvecklingen och minskar klyftorna i landet. Vi är alla mer motiverade än någonsin och vill fortsätta jobba med detta och andra projekt både i Sydafrika och Sverige.

Så här i slutet av vår resa vill vi passa på att tacka alla dem som gjort projektet en verklighet och gett oss möjligheten att få uppleva skillnaden vi tillsammans kan göra för människor på nära håll. Stort tack till er och hoppas att ni liksom vi vill fortsätta vårt arbete och göra skillnad för alla sydafrikanska ungdomar vi mött och kommer möta.

3 thoughts to “Slutet av resan

 • ingela urdell

  Vilka trevliga reseberättelser ni har lämnat. Är intresserad av att höra mer om er fantastiska resa.

  Reply
 • Samuel Bengmark

  Grymt jobbat! Välkomna hem.

  Reply
 • Glenn

  Kul att ni fått en sådan “kick”.

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *