Nu är det inte så väldigt lång tid kvar tills det bär av. Just nu packas det och olika packlistor skickas fram-och-tillbaka via mailen förfullt. Det är många små saker som vi har kommit på, exempelvis att en kortlek och en liten ficklampa inte var så dumt att ha med. Lite resfeber har vi nog allihopa men överlag känns det riktigt bra. Vi har hunnit göra klart allt här hemma som vi hade planerat och efter all planering och allt förberedande arbete så känns det oerhört spännande att få komma iväg.

Imorgon vid klockan 15.45 lämnar vi Sverige för att flyga till Paris. Därifrån flyger vi vidare till Johannesburg och sedan vidare till Durban. Väl framme i Durban (efter 24 timmar) ska vi hämta våran bil som vi har bokat och bege oss vidare norrut längs med kusten. Vi ska följa motorvägen N2 (se kartan) upp till staden Hluhluwe (lite knepigt att säga snabbt). Men vi funderar på att göra ett stopp på vägen i Richard’s Bay och stanna där natten mellan Lördagen och Söndagen. I Hluhluwe ska vi träffa en person ifrån Star School som har hjälpt oss mycket med projektet. Han ska hjälpa oss att komma på plats. Mer information om vad som händer sen får ni när vi har landat i Sydafrika. Vi kommer försöka uppdatera bloggen så fort vi har möjlighet. Nu är det bäst jag packar klart det sista.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *