Utsikt från hyddan
Utsikt från hyddan

Usch sicken natt! En riktig storm drog in över Hluhluwe. Vi låg i hyddan och lyssnade på åskan och trodde att taket skulle lyfta av vinden. Framåt morgonkvisten när det äntligen lugnat ner sig, vaknade vi bokstavligt talat med tuppen. Denne tupp, som hade tydliga målbrottsproblem, gol som en snoozande väckarklocka från 5 på morgonen till uppstigning. (Vi fick kyckling till middag och hoppas på det bästa).

Idag har vi varit på Star for Lifes kontor och gjort upp ett schema för vårt arbete här. Vi har även sett över ett antal datorer som har behövts lämnas in av olika anledningar. Stundvis ägnade vi oss åt debuging i dubbel bemärkelse (se bild).

Imorgon blir det premiär för våra skolbesök. Vi kommer att åka till en skola som heter Moses Zikhali och tycker det ska bli spännande att äntligen få träffa elever.

Klicka på bilden för att förstora
Klicka på bilden för att förstora

Dagens höjdpunkt: En dusch på kontoret (vi har varit utan el och vatten sen vi kom hit på grund av stormen).

One thought to “Debugging”

  • Anonymous

    Älskade Sandra vi är så himla stolta över dig!!! Och lite nostalgiska blev vi allt när vi såg att du satt och pratade viktigheter i våran gemensamma träningsjacka från diverse uppträdanden back in the days..Vi är faktiskt riktigt avundsjuka och önskar er allihop en fantastisk fortsättning på äventyret!Sandra du är bäst och vi älskar dig!!/Slem och Kickan

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *